بيض مسلوق بالفلفل الحار
مقادير الاكلة
12 بيضة كبيرة
⅓ كوب مايونيز
ملعقة كبيرة الخردل
ملعقة كبيرة الكراث، مفروم
½ ملعقة شاي. صوص حريف
شرائح مخلل
بابريكا
طريقة عمل طريقة عمل بيض مسلوق حار
اسلقي البيض و اول ما المية تغلي اطفي و غطي الحلة ربع ساعة
جطي البيض في ميه ساقعة بعد كدا ٥ دقايق و بعدين قشريه
قطعي البيضة نصين
شيلي الصفار بمعلقة صغيرة
اخلطي الصفار مع المكونات و اعيديه تاني الي البياض و قدميه مع المخلل و رشة بابريكا
تعليقات: 0
إرسال تعليق